Védje meg járművét okostelefonjával!
Az iBlue Immobilizer egy okostelefonnal vezérelhető indításgátló, ami blokkolja a motor indítását. A legmodernebb fejlesztéseket felhasználva járul hozzá az autótulajdonosok nyugalmához. A Bluetooth Smart technológia kényelmes használatot és nagyobb biztonságot tesz lehetővé. Az iBlue Immobilizer gyújtáskapcsolás után meggátolja a gépjármű indítását mindaddig, amíg a tulajdonos, vagy az általa felhatalmazott személy azt nem engedélyezi az okostelefon alkalmazáson keresztül.

Az iBlue Immobilizert autószerelő, autóvillamossági szakember szereli be. Ez a művelet a gépkocsi típusától függően akár fél óra alatt elvégezhető. A beszerelés során az indításgátlót a motor blokkolásához az önindító vezérlő körébe ajánlott beiktatni és az utastéren belül elhelyezni. Mivel a kommunikáció Bluetooth Smart kapcsolaton keresztül zajlik, nincsenek látható, vagy rejtett kapcsolók, felületek és tasztatúrák. Így semmilyen külső jel nem utal arra, hogy a járműve indításgátlóval van felszerelve. A termék csak akkor bocsájt ki magából Bluetooth rádió jelet, ha gyújtást adunk, ezzel is nehezítve a felfedezhetőségét, bemérhetőségét.

Az iBlue Immobilizer Bluetooth Smart kapcsolatot használ, aminek a bemérése rendkívül bonyolult, így nagyobb bizonságot ad, mint a hagyományos rádiófrekvenciával működő indításgátlók. Védelmi rendszere a bankkártyák esetében használt titkosításhoz
hasonlóan 128 bites kódolású.
Kiknek ajánljuk? – Mindenkinek, aki szeretné biztonságban tudni gépjárművét egy innovatív technológián alapuló kényelmes és biztonságos rendszerrel. Az indításgátló beépíthető minden járműbe, legyen szó személy- és teherautóról, motorkerékpárról, lakóautóról, vagy akár vizi és légi járművekről.

0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.