Okostelefonnal a gépjármű lopás ellen!!

Töltse le az iBlue Immobilizer alkalmazást ingyen, közvetlenül a gyújtás után az iBlue Immobilizer applikáció automatikusan csatlakozik az iBlue indításgátlójához, és csak akkor indíthatja a motort, ha beírta a PIN kódot.

Kis mérete miatt könnyen elrejthető a gépjármű utasterében, és semmilyen külső nyom nem utal a jelenlétére. Nincs szükség antenna, visszajelző led, vagy tasztatúra beszerelésére. A teljesen fekete dizájn és az egyforma fekete vezetékek tovább nehezítik a rossz fiúk dolgát. Az indításgátló beépítése könnyen elvégezhető, két tetszőleges, a motor indításához szükséges egység áramkörét kell a készülékkel megszakítani.

Az immobilizer kezelése az ingyenes iBlue Immobilizer okostelefon applikáció segítségével történik, illetve okos órával is használhatjuk. Az iBlue Immobilizer-nek két üzemmódja van. Normál üzemmódban a gyújtás ráadása után a megfelelő 6 jegyű PIN kód beadásával szüntethetjük meg az indítás blokkolását. Ebben az üzemmódban az applikációban lehetőség van automatikus PIN kód bevitel beállítására. Szervíz üzemmódban nincs szükség a PIN kód beadására, a gépjármű azonnal indítható. A termékünk csak akkor bocsájt ki magából Bluetooth rádió jelet, ha gyújtást adunk, ezzel is nehezítve a felfedezhetőségét, bemérhetőségét.

Az iBlue Immobilizer lényegében bármilyen járműben alkalmazható megoldás, legyen szó gépjárműről, motorról, vagy motoros vízi járműről. A készülék TÜV jóváhagyással is rendelkezik.

Ugyanazt az iBlue Immobilizert több felhasználó is kezelheti az ingyenes okostelefon applikáció letöltésével és helyes 6 jegyű PIN kód beadásával.

0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.